Bejelentés


Vasvári Pál Általános Iskola

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Ez a mi osztályunk! A következő oldalakon megnézheted büszkeségeinket, eredményeinket. Szeretnénk, ha gyermekeink küzdelmei erőt adnának másoknak is. Ezeken az oldalakon természetesen nemcsak eredményeket olvashatsz, hanem érdekes linkek, cikkek gazdagíthatják tudásod, legyen szó iskolakezdésről, sportról, vagy bármi másról. Nem találod az utat hozzánk? Keresd a linkek között! Itt válasz kapsz mindenre....

Vannak apró focistáink, akik egyre ügyesebbek s sok gólt rúgnak az ellenfelek hálójába....

Csini tornászlányaink remélhetőleg minden bíró fejét elcsavarják, nemcsak a srácokét...

Legkeményebb ifjak járnak a vad bikák közé, hála Istennek társaikkal szemben nem ilyen kemények...

 

 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Farsang

Színvonalas műsorral szerepelt osztályunk az iskola farsangján. AS gyerekek produkcióját, hatalmas tapssal jutalmazták a nézők. Köszönet mindenkinek ezért a teljesítményért!

tovább >>


Kalandra fel!

A kalózokról szóló könyvtári vetélkedőn iskolánk csapata 1. helyezést ért el. A csapat tagjai voltak: Buglyó Luca, Lengyel Dániel, Weisz Heather, Zorics Regina, Mezei Szilárd. Gratulálok a gyerekeknek ehhez a szép teljesítményhez!

tovább >>


Egyéni Könyvfaló-pályázat

A József Attila Könyvtár pályázatán öt tanulónk egyéni teljesítményével Könyvfaló lett. A versenyben Somogyi Nátán 53 könyvvel, Schmidt Anna 29 könyvvel, Lengyel Dániel 22 könyvvel, Lovas Dániel 24 könyvvel és Zorics Regina 22 könyvvel érte el ezt az eredményt. További élménydús kalandozásokat kívánok nekik a könyvek birodalmában!

tovább >>


Könyvfaló-pályázat

Osztályunk a városi könyvtár 2010. évi pályázatán elnyerte az 1. helyet és ezzel a Könyvfaló osztály címet is. Nagyon büszke vagyok a gerekekre és sok szép élményt kívánok nekik az olvasáson keresztül!

tovább >>


Megyei matematika verseny

Az októberben megrendezett megyei matematika versenyen osztályunk csapata 8. helyezést ért el. A csapat agjai voltak Buglyó Luca, Zorics Regina és Lengyel Vince. Gratulálok a gyerekeknek ehhez a szép eredményhez!


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!